Websites

Een website laten maken is wel een dingetje. Het wordt de vertegenwoordiging van jou, je bedrijf of evenement online. Het kan een informatieve site, een webshop of bijvoorbeeld een landingspagina zijn. Als je een website laat maken wil je graag weten wat degene die het voor je doet voor je kan betekenen.

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van website die ik heb gemaakt. Blader ze rustig door.

Buffels

Buffels is een sociale metaalwerkplaats in Emmen, voor het bedrijf heb ik in dienst van Webservicedienst.nl BV een website en LinkedIn pagina gemaakt en onderhouden tot oktober 2022. Buffels is een plek voor:

  • Statushouders
  • Entree studenten (DC/PRO/Renn4)
  • Uitkeringsgerechtigden 
  • Niet uitkeringsgerechtigden (Nuggers)
  • UWV (wajong) kandidaten
  • ex-gedetineerden 
De werkplaats van Buffels in Emmen

www.buffels.nl

Hästkraft

Het marketingbedrijf van Ton Munneke uit Emmen heeft een ontwerp laten maken. Dit ontwerp in Adobe XD heb ik omgezet naar een functionele WordPress website. Toen ik mijn activiteiten bij Webservicedienst beëindigde is de hosting overgenomen door InDiv Solutions, ook uit Emmen.

Foto van Ton Munneke, zoals die op zijn website te vinden is.

www.hastkraft.nl

Worst Worst Worst

Een door mijzelf ontwikkelde webshop in droge worst. Het beheer en de verwerking van bestellingen deed ik ook. Eigenlijk is het een bedrijf op zich geworden nadat ik het startte als leuke bijzaak. Inmiddels wordt de webshop gerund onder de hoede van Drents Bakkie. Ondanks dat ik er niet meer bij betrokken ben kan ik je zeggen dat de ambachtelijke droge worst goed van kwaliteit en smaak is.

Droge worst van worstworstworst.nl

www.worstworstworst.nl

Fit met Laura

Laura Stigter is een personal trainer uit Emmen. Zij begeleidt mensen persoonlijk in de sportschool en op locatie in de regio. Voor Laura heb ik een WordPress website gemaakt met aanbevelingen, contactopties en video's van bijvoorbeeld Webinars.

Laura Stigter, personal trainer uit Emmen

www.fitmetlaura.nl

Verhuisadviesapp

Johan Wachtmeester is tegenwoordig eigenaar van verhuisbedrijf Dorenbos uit Emmen en Hoogeveen. Lang daarvoor runde hij de website verhuisadvies.nl. Hij heeft deze onderneming nieuw leven ingeblazen met de verhuisadviesapp. Een handige checklist die je gratis kunt gebruiken om je verhuizing zelf in goede banen te leiden. Voor bedrijven biedt hij de mogelijkheid een eigen versie van de app te laten maken voor hun klanten. Makelaars en andere verhuizers maken hier gebruik van. De bijbehorende website(s) heb ik gebouwd voor Johan.

Mockup van de app

www.verhuisadviesapp.nl

MissBaksel

Bakkerij MissBaksel is ontstaan binnen de muren van Stichting Toolbox in Emmen. De Stichting huist de bakkerij tot op de dag vandaag in haar eigen onderkomen in het Rensenpark, dit stadspark is de voormalige dierentuin van Emmen (die verhuisd is). De Missen bakken hier biologisch desembrood met lokale ingrediënten en verkopen dit in de regio aan bedrijven en instellingen. Hun eigen bakkerswinkeltje is elke vrijdagmiddag geopend. Het logo was er al, op basis daarvan heb ik de website vorm gegeven.

De bakkerswinkel van MissBaksel bij Toolbox in Emmen

www.missbakselemmen.nl

Poen Pino

Werner Velthuis is een financieel professional die zich er als Poen Pino op toelegt startende ondernemers goed op weg te helpen met hun financiële administratie. Voor grotere ondernemingen was hij al actief onder de naam Novimotus (nieuwe beweging, vrij vertaald). Daarnaast is hij directeur bij Rademakers Gieterij in Klazienaveen, het bedrijf waar ik als teamleider in de kernmakerij werk.

Werner maakt zijn klanten wegwijs in de boekhoudsoftware van Moneybird en is hiervoor erkend adviseur. Dit is de reden dat zijn logo en website in gelijkende kleuren als de huisstijl van Moneybird is opgemaakt. Het logo, zowel de stilstaande als geanimeerde versie ervan, zijn van de hand van Erik Schoonbeek waar ik een tijd een kantoor mee heb gedeeld bij Growing Emmen, de flexwerkplek en ondernemersbroedplaats in Emmen.

Poen Pino Logo

www.poenpino.nl

Wachtwoord.app

Een hele simpele, enkele webpagina die een kleine applicatie huisvest. Dat is wachtwoord.app. Wanneer de pagina opent in je webbrowser kun je een willekeurig wachtwoord genereren, je bepaalt zelf welke tekens gebruikt kunnen worden en hoe lang je wachtwoord moet zijn. Zodra je dan je wachtwoord genereert kun je deze kopiëren om te gebruiken waar je maar wilt.

Er wordt verder niets opgeslagen of gemeten en de website functioneert zonder cookies. Dat maakt hem direct onmogelijk te hacken en volledig privacy-proof.

Wachtwoord generator

www.wachtwoord.app

Kan ik iets voor je doen? Laat het weten!

Neem contact op

Ik kan je WordPress website onderhouden en updaten, je hosting inregelen, je social media teksten schrijven.
Wat wil jij uitbesteden?

Contact Form Demo (#1)
06-83051179
Deze website is gemaakt door Ramon Horst. Ook een website laten maken, onderhouden of bijwerken?
Met WordPress kan ik (bijna) alles
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram